sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Olohuone

Olohuonettamme en olekaan vielä esitellyt blogissani. Nyt muutamia kuvia lisäilin:)
Ruokailutilan ja olohuoneen oviaukossa roikkuu aivan ihana lyhty jonka saimme tähän taloon muutettuamme mieheni serkulta lahjaksi.
Olen siihen aivan rakastunut ja paikkansakin se löysi heti:)

Olohuoneen ikkunoissa roikkuu tällä hetkellä jännät rautalanka/helmi- koristenauhat. Löysin nämä jostain sekatavaraliikkeestä,eivätkä ne maksaneet kuin muutaman euron. Ihana piriste ikkunassa :) (kuvaa klikkaamalla saa selkeämmän kuvan!)


Viimeisiä kynttilöitä tältä talvelta poltellaan..Ihana vielä kun myöhään on hämärää, mutta myös tykkään kun kesä ja aurinko tulee!

Neidin lelulaatikot olkkarissa. Leluja on paljon, ja mukava kun ne saa kivoihin koreihin piiloon. (ei tarvitse joka kerta kantaa kaikkia leluja tytön huoneeseen yläkertaan!)

Yleisilme olohuoneestamme ruokatilasta päin. Uudet tv-tason,vitriinin ja senkin haluaisin. Tällä hetkellä liian värikkäät makuuni. Edelliseen asuntoomme kävi hyvin, mielestäni tänne ei niinkään! Enemmän valkoista tilalle! Eihän nuokaan huonekalut ole vanhat(vajaan vuoden) mutta kun ei käy silmään niin ei käy! Tässä kuvassa näkyy myös nuo lankkulattiamme joiden hiomiskunnostusta innolla odotan. EN pidä yhtään niiden kellertävästä lakkasävystä. Tummanruskeaa tai valkoista tilalle.TAI ehkä vaalean harmaata... SEn näkee sitten myöhemmin. Tässä nyt päivitys olohuoneesta!

T:Nillinka

1 kommentti:

  1. Heips,
    eikö olekkin kumma miten tuo valkoinen väri valloittaa. Näinhän se on itsellänikin, että lisää pitäisi saada.
    Jokohan olette alkaneet lattiaa laittamaan?
    Ja onko väri jo päätetty?
    Mukavaa viikonloppua...

    VastaaPoista