torstai 12. helmikuuta 2009

Uutta ilmettä

Kovin ihanalla tekosyyllä sain kotiimme vaihtaa ilmettä; esikoistyttäremme ristiäiset olivat vähän aikaa sitten ja sen tiimoilta muutti kotimme ulkoasuaan. Hennon vaaleanpunaiset yksityiskohdat aloittivat kotimme valtauksen. Ensin ajattelin että vaihdan vaaleanpunaiset pois juhlien jälkeen, mutta nyt olen niihin kovasti tykästynyt ja varmaan teen lisää vaalenapunaisia hankintoja muuten kovin vaaleaan kotimme piristykseksi.

Kastepöytäkin sai hieman vaaleanpunaista ilmettä. Kristallimalja on saatu tyttäremme isomummolta perinnöksi ja juuri kastemaljaksi neidille tarkoitettu. Kastepöydän koristelu/asettelu olikin yllätävn hankalaa. Tuntui ettei mikään asento tai tavaroiden paikka sointunut yhteen. Kauhulla etsin kynttilänjakaa/jalkoja kun mikään ei miellyttänyt. Aivan viime hetkillä muistin kaapissa kyyhöttäneet PartyLiten kolme erikorkuista kynttilänjalkaa ja olin tyytyväinen valintaani. Mielestäni ne sopivat hyvin yhteen kristallisen kastemaljan kanssa. Kukka-asetelmankin "maljakko" on lempi sisustusliikkeeni varastoa(hennon lasinen,korkea jalkainen ja muutenkin olemukseltaan siro ja ilmava.kuvassa se ei tosin erotu edukseen). Senkin valintaan helpotti kun kyseinen liike tekee myös kauniita kukka-asetelmia ja myy ihania sisustustavaroita. Erittäin hyvin siis sain saman katon alta hankittua juhliin kynttilät,maljakot,kukat jne...



Olin oikein yllättynyt miten helposti löysin mieleisiäni esineitä juhliin.
Harvoin löydän samansävyisiä kynttilöitä ja pöytäliinoja, jos niitä oikein etsimällä etsin.
Monet ihmettelivät miten jaksoin valmistella juhlia ja miettiä koristeluja, kun pieni tyttömme ei ole vielä kahta kuukauttakaan. Mielessäni mietin että mikäs sen ihanampaa kuin sisustella pikkuneidin kanssa jo pienestä lähtien.Varsinkin kun kyseisen juhlan teema oli suhteellisen neitimäinen ja itse prinsessa on luonteeltaan kovin iloinen ja rauhallinen!:)


1 kommentti:

  1. Tää tein koko koti on niin uskomattoman KAUNIS <3!!!!!!!!!!!! On kyllä ollut neidillä upeat puitteet kastetilaisuudessa <3!!!! Kateudella saa näitä kuvia kodistanne katsella :)!!!!!

    VastaaPoista